Kun je een hypotheek gebruiken om huizen te flippen?

Kun je een hypotheek gebruiken om huizen te flippen?

Een huis opknappen en verkopen lijkt zo makkelijk als je het op TV ziet. Maar om winst te maken uit een huis dat je hebt gekocht, opgeknapt en doorverkocht tegen een hogere prijs, heb je er geld voor nodig. Als u nieuw bent in deze business, vindt u het een uitdaging om financiering te krijgen voor uw eerste huis te fix en flip. Toch zijn er opties beschikbaar van traditionele hypothecaire leningen aan de gebruikelijke go-to kredietverstrekkers voor huis flipping ondernemingen. Misschien is particulier lenen zonder bkr toetsing een optie? Lees verder om hier meer over te komen weten. 

Traditionele hypothecaire financiering voor huis flipping?

Huizen onderworpen aan flipping worden beschouwd als vastgoedbeleggingen. En traditionele woning leningen kunnen financieren dit type van eigendom. Maar hier is de deal: het huis moet in goede staat zijn en klaar voor bewoning volgens door de overheid gesteunde hypotheken zoals FHA, VA, en USDA. GSEs Fannie Mae en Freddie Mac hebben hun eigen eigendom richtlijnen te worden gekocht met behulp van conventionele leningen. Misschien is het handig om hiervoor een flitskrediet aan te vragen, maar hoe werkt een flitskrediet? Lees verder om hier meer over te weten te komen. 

Blijkbaar, traditionele hypotheek geldschieters kijken naar de huidige marktwaarde van het onroerend goed bij het maken van leningen en niet op de after-repair waarde (ARV) houdt rekening met de verbeteringen aangebracht aan het pand.

Kredietwaardigheid bij hypotheek

Kredietverstrekkers zijn bijzonder met de kredietwaardigheid van de kredietnemer. U moet voldoen aan krediet, inkomen en ervaring in flipping, onder een groot aantal factoren om te helpen vaststellen van uw vermogen om een lening terug te betalen. Hebben gedaan om twee of drie succesvolle projecten in het verleden kan stimuleren uw aanvraag.

Traditionele hypotheken kunnen werken, zoals FHA 203k leningen die u toelaten om een huis te kopen en te betalen voor de reparaties. Maar het proces kan langer duren dan hard geld leningen en niet ideaal voor eigenschappen met snel bewegende deadlines zoals korte verkoop.

Extraheren van eigen vermogen voor Flipping Zaken

Als een first-lien hypotheek op de top van uw bestaande hypotheek is uit den boze, kapitaliseren op het eigen vermogen van uw huis kan plausibel zijn. Voorbeelden zijn een home equity line of credit en een cash-out herfinancieringslening. Voor elk type transactie is een aanzienlijk eigen vermogen vereist, met een eigen vermogen van ten minste 15% tot 30%.

Bekijk uw andere opties

Hard geld leningen van dergelijke kredietverstrekkers worden beschouwd als zijn standaard in huis flipping projecten. In vergelijking met traditionele hypotheken, ze zijn relatief gemakkelijker te verkrijgen als gevolg van lagere kwalificatie normen en snellere verwerking waar goedkeuring kan worden gegeven in twee weken of minder.

Als je geld nodig hebt meteen aan de aanbetaling of de eigenlijke aankoop te dekken na de reparaties, hard geld leningen zijn uw inzet. Wees op uw hoede dat hard geld leningen komen in hogere rentevoeten en hebben kortere terugbetalingstermijnen. Vergoedingen en kosten op dergelijke leningen zijn ook hoger in vergelijking met traditionele woning leningen.

Deze harde geldleningen kunnen afkomstig zijn van kredietverstrekkers online en offline. Er zijn ook particulieren die bereid zijn om u geld te lenen. Families en vrienden en crowdfunders kunnen ook in die beschrijving passen.

wpadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.