JJ McCarthy, Donovan Edwards en Andrel Anthony NFT’s zijn nu te koop

JJ McCarthy, Donovan Edwards en Andrel Anthony NFT’s zijn nu te koop

Michigan Wolverines voetballers J.J. McCarthy, Donovan Edwards en Andrel Anthony hebben een zeer unieke Name, Image and Likeness (NIL) deal die het spel gaat veranderen: een reeks van hun eigen non-fungible tokens (NFT’s). Valiant Management Group heeft geholpen deze kans voor de aanstaande tweedejaarsstudenten veilig te stellen. De NFT’s zijn zondagmiddag gelanceerd en zijn nu te koop.

Hockeyspeler

Volgens Niko Porikos, een voormalige hockeyspeler uit Michigan en mede-oprichter en COO van Valiant, worden de NFT’s in drie verschillende groepen verkocht. De eerste is de goudlaag, die via een veiling aan de hoogste bieder wordt verkocht. welke nft moet ik kopen? De persoon die het meeste biedt, krijgt niet alleen alle drie de NFT’s, maar krijgt ook ondertekende memorabilia van de spelers en een persoonlijke ontmoeting met hen, hetzij persoonlijk, hetzij via Zoom.

De andere niveaus zijn de zilveren laag ($ 250) en de blauwe laag ($ 50). Als je de zilveren laag koopt, krijg je NFT’s van alle drie de spelers, een groepszoomoproep en een gesigneerde foto. Met de blauwe laag krijg je alleen de NFT van één speler.

Valiant helpt student-atleten in Michigan bij het verwerven van NIL-deals sinds de oprichting in 2021. De groep, opgericht door voormalig U-M-voetballer Jared Wangler, is het toonaangevende sportmarketingbureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van atleten uit Michigan met fans en bedrijven via NIL-mogelijkheden.

 

NIL deal

De groep is een exclusieve NIL-partner van de M Den en heeft het custom jersey-programma gecreëerd, handtekeningen uitgezet en nog veel meer. waar kun je nfts kopen? Ze hebben McCarthy ook geholpen om een ​​NIL-deal met Randy Wise Automotive te krijgen, en zijn een partnerschap aangegaan met de echte eerstejaars-corner Will Johnson van U-M om een ​​Valiant-merkambassadeur te zijn.

NFT’s zijn een zeer unieke manier voor de fans om contact te maken met de student-atleten. Voor het geval u niet precies weet wat een NFT is – omdat ze verwarrend kunnen zijn – zijn ze in wezen een uniek digitaal souvenir dat anders is dan alle andere in zijn soort. Dus als u een McCarthy NFT krijgt en uw vriend ook, zullen die twee NFT’s niet exact hetzelfde zijn. Het is uniek in zijn soort, dus niemand anders zal de NFT hebben die jij hebt.

 

 

wpadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.