Man uit Mauston die naar verluidt 111 mph reist, beschuldigd van 4e OWI

Man uit Mauston die naar verluidt 111 mph reist, beschuldigd van 4e OWI

AMauston-man wordt beschuldigd van zijn vierde operatie terwijl hij dronken was nadat hij naar verluidt met 111 mph had gereisd op de snelweg in de buurt van New Lisbon. Rodney Hatfield, 43, uit Mauston wordt beschuldigd van een misdrijf in het besturen van een motorvoertuig terwijl hij onder invloed was – vierde overtreding, en een misdrijf in het besturen van een motorvoertuig terwijl het voertuig werd ingetrokken met intrekking vanwege alcohol, gereguleerde substantie of weigering. Als hij wordt veroordeeld, riskeert hij een gevangenisstraf van maximaal zes jaar of een boete van maximaal $ 10.000, of beide, voor de aanklacht van OWI.

 

Volgens de aanklacht:

Om ongeveer 2.39 uur op 6 september was Trooper Allan Platt op weg naar het zuiden op Highway 80 toen hij een voertuig naar het noorden zag rijden en zichtbaar snelheid opvoerde nadat het Platt’s auto was gepasseerd. Platt activeerde zijn radar en ontving een lezing van 33 mph in een 25 mph-zone.

Platt draaide zich om om het voertuig in te halen, maar merkte dat het voertuig een grote afstand tussen de auto’s had gecreëerd nadat de snelheid aanzienlijk was verhoogd. Het voertuig reed de Interstate 90/94 binnen en nam opnieuw in snelheid toe.

Toen het voertuig ander verkeer begon te passeren, haalde Platt hem in en ontving een korte radarwaarde van 111 mph. Het voertuig bleef wegrijden voor Platt’s voertuig totdat het het resterende verkeer was gepasseerd, waarna Platt nog een radarwaarde van tussen de 89 en 90 mph kon krijgen.

Steun de lokale journalistiek

Platt activeerde zijn noodverlichting en sirene om een ​​verkeersstop te initiëren. Het voertuig probeerde over te steken naar de rechterschouder, maar kwam weer in het verkeer terecht vanwege constructievaten op de schouder voordat het tot stilstand kwam.

Bij het naderen van het voertuig kon Platt een sterke geur van bedwelmende dranken waarnemen “slechts enkele ogenblikken” nadat de voorruit naar beneden was gerold. Online gratis motor theorie oefenen is mogelijk. De bestuurder, die door een rijbewijs uit Alabama werd geïdentificeerd als Rodney Hatfield, sprak langzame, vertraagde spraak met rode, glazige, zware en hangende ogen en een versuft uiterlijk.

Hatfield zei dat hij uit New Lisbon kwam en naar huis ging. Gevraagd hoeveel hij moest drinken, zei Hatfield dat hij “een paar” had. Toen hem werd verteld dat een stel verschillende dingen voor verschillende mensen betekende, had Hatfield “een grijns op zijn gezicht” en verklaarde dat hij bier dronk. Toen hem werd gevraagd naar de maat bieren, zei Hatfield: “hij had het al eerder meegemaakt.”

 

Na verschillende vragen die Hatfield niet beantwoordde, verklaarde Hatfield: “Ik ga naar de gevangenis.” Platt vroeg Hatfield om het voertuig te verlaten en Hatfield deed dat traag en traag en struikelde kort nadat hij de auto had verlaten.

 

Nuchterheids tests

Hatfield zei aanvankelijk dat hij geen nuchterheidstests in het veld zou uitvoeren, maar stemde ermee in om het voor de tweede keer te vragen. Waar theorie oefenen auto mogelijk is online. Tijdens de tests observeerde Platt 15 van de 18 mogelijke aanwijzingen voor intoxicatie.

Toen hem opnieuw werd gevraagd hoeveel Hatfield had gedronken, antwoordde Hatfield dat het niet uitmaakte, omdat hij hoe dan ook naar de gevangenis zou gaan. Een voorlopige ademtest gaf een bloedalcoholgehalte van 0,17.

Hatfield werd gearresteerd en vervoerd naar de gevangenis van Juneau County, waar hij instemde met een bewijskrachtig bloedonderzoek. Hatfield staat gepland voor een eerste verschijning op 24 november in het Juneau County Justice Center.

 

wpadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.